Waar je als kleine school, groot in kunt zijn!

 

Op De Blinkerd kijken wij met een open houding naar kinderen, met elke keer de vraag….

Hoe kijk jij? Hoe denk jij? Hoe leer jij en wat heb jij nodig?

 

Wij blinken uit in het verzorgen van goed onderwijs EN in het begeleiden van onze kinderen en ouders in de wijk RUWAARD. 

Het laatste nieuws

Vakantie
Het schooljaar 2020-2021 zit er op, wat is de tijd voorbij gevlogen. Een schooljaar met zowel fysiek, als online les. Een schooljaar waarin we met zijn allen veel geleerd hebben. Een schooljaar waarin we nieuwe kinderen hebben mogen verwelkomen in onze klas, Maar ook afscheid hebben genomen van klasgenootjes vanwege verhuizen. En natuurlijk hebben we ook afscheid genomen van de groep 8 leerlingen. Een schooljaar waarvan we met zijn allen trots mogen zijn op elkaar. Want SAAM hebben we het weer goed gedaan. En nu..... Nu gaan we genieten van onze welverdiende vakantie. We zien jullie graag in goede gezondheid terug op maandag 6 september.
23 juli
Lees verder
Boeken verteldoos groep 5-6
Boeken verteldoos groep 5-6
Vandaag hebben we voor het eerst mogen presenteren met een boeken-verteldoos. Het idee in het kort: 1. Je leest een boek. 2. Je maakt of verzamelt minimaal 5 voorwerpen, waarmee je het verhaal kunt vertellen. 3. Je vertelt aan een groepje/klas met de voorwerpen waar je boek over gaat. Wat een leuke boekendozen zijn er gemaakt door onze leerlingen. Hierbij een aantal dozen. Sommige met een beetje hulp, maar veelal zelfstandig. Knap gedaan.
29 juni
Lees verder
Kalender
zomervakantie
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren