Onze ouders

Hulpouders: 

Bij een aantal activiteiten vragen wij hulp van ouders. Zoals bijvoorbeeld rijden naar een uitstapje of helpen bij de sinterklaasviering of lenteviering. Wij zijn altijd blij met uw hulp. 

 

Social Schools:

Social Schools is een veilig en besloten ouderportaal voor de online communicatie tussen school en ouders. Ook kunnen ouders zelf hierin hun adres- en telefoongegevens bijhouden. De belangrijkste voordelen zijn grote tijdsbesparingen voor de school, overzichtelijke communicatie, en een laag-drempelige bereikbaarheid voor alle gebruikers. Naast berichtenverkeer heeft de school de beschikking over diverse andere communicatiemiddelen, zoals polls en enquêtes, nieuwsbrieven en blogs.


Om er gebruik van te kunnen maken heeft u een gebruikersaccount nodig. Wanneer uw kind bij ons is ingeschreven op school, ontvangt u drie maanden voor de startdatum van uw kind een geautomatiseerde uitnodigingsemail vanuit Social Schools. U wordt erop gewezen met een begeleidend schrijven. Kijk eventueel ook in de 'ongewenste email / spam' map. Wilt u, via de link in die email, uw gebruikersaccount aanmaken?
In principe zal alle informatie alleen nog via Social Schools in te zien zijn.

 

Aanmelden 

Nieuwsgierig geworden naar onze school?  Dan kunt u altijd een rondleiding aanvragen en een gesprek. Neem dan contact met ons op. 

 

Wilt u uw kind aanmelden op Basisschool De Blinkerd dan vindt u bij documenten het aanmeldformulier. 

 

Ouders

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences